"Насправді сталося дві бійки": Найєм розповів деталі нападу на нього

Потерпілий здивований, як Магомед-Амін Саітов зміг полетіти з України в Баку через дві години після початку конфлікту.
Мустафа Найєм. Фото: Антикор.

Нардеп Мустафа Найєм, якого 30 квітня жорстоко побили в центрі Києва, стверджує, що насправді сталося дві бійки. Про це він розповів "Українській правді", передають Патріоти України.

Найєм стверджує, що його перший дзвінок до правоохоронців був о 17:25, після чого почався конфлікт і о 17:37 відбулися перші удари, - їх завдав Магомед-Амін Саітов, який вже полетів в Баку.

Після депутат побіг за нападниками до "Метрограда", потім в "Арену", а звідти, - на вулицю Скоропадського: "Там мене наздогнав ще один ззаду, повалив на проїжджу частину. Потім я побіг за ним, наздогнав, стрибнув на нього і, вже не пам'ятаю як, впав головою на асфальт - у мене там забій сильний і вже на землі вони били втрьох ногами недовго".

Потерпілий здивований, як Магомед-Амін Саітов зміг полетіти з України в Баку через дві години після початку конфлікту: "Інцидент почався о 17:25 - це був мій перший дзвінок в поліцію, потім ми ще хвилин 10 сперечалися, потім приїхав цей хлопець і трапився удар, потім ми з цим хлопцем гналися один за одним хвилин 15. Це вже шість з чимось. Він не міг фізично дістатися до аеропорту і сісти на рейс. Це нереально за часом - доїхати до "Борисполя" або "Жулян", встигнути на реєстрацію і полетіти. Я вже не кажу про документи".

Нагадаємо, що 30 квітня Найєм відмовився в районі Бессарабської площі пропустити авто порушника ПДР, після чого почався конфлікт, в результаті якого в нардепа діагностували перелом щелепи і струс мозку, провели операцію. Трьом затриманим оголосили про підозру в хуліганстві, а Магомеду-Аміну Саітову на прізвисько Мага заочно оголосили про підозру в умисному нанесенні тілесних ушкоджень середньої тяжкості.

А ви це знали? Українцям розповіли, як довго потрібно зберігати паперові платіжки за електрику

вівторок, 23 квітень 2024, 11:22

Не виключено, що невдовзі українцям платіжки за комунальні послуги будуть надходити лише в електронному варіанті, передають Патріоти України. Те, що паперові документи потрібно зберігати протягом трьох років, у компанії YASNO назвали «міфом», відзначи...

Оце так: На Одещині прикордонник втік до Молдови у той час, коли його брат воює на фронті

вівторок, 23 квітень 2024, 10:27

На Одещині прикордонник під час патрулювання вирішив втекти до Молдови у той час, коли його брат боронить Україну на фронті. Про це повідомили у соцмережах, передають Патріоти України. Інцидент нібито трапився у селі Серпневе колишнього Тарутинського ...