"Наварила" собі строк: На Донбасі затримали кухарку путінських "гібридів"

Вдень пособниця терористів працювала кухаркою на блокпосту, а вночі чергувала на пропускному пункті.

Слов'янськ у 2014-му. Фото: соцмережі.

У Слов’янську Донецької області затримали 46-річну місцеву мешканку, яка під час окупації міста проросійськими військами працювала на терористів, інформують Патріоти України.

Як повідомили в обласній поліції, підозрювана у 2014 році входила до незаконних збройних формувань "ДНР" та несла службу на КПП бойовиків на околицях Слов'янська.

За наявними даними, вдень пособниця терористів працювала кухаркою на блокпосту, а вночі чергувала на пропускному пункті. Після звільнення від окупації мешканка Слов'янська залишилася у місті та приховувала своє кримінальне минуле. Вона вважала, що про її чергування на барикадах бойовиків ніхто не знає, так як її "колеги" втекли до окупованого Донецька, а КПП під час її чергування майже ніхто не перетинав.

За співпрацю з терористами жінці загрожує від трьох до восьми років позбавлення волі згідно зі ч. 2 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань) Кримінального кодексу України.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...