Навіть я і мій кіт заплакали! Це країна не дурнів, це країна невиліковних ідіотів!, - блогер про те, як знищують ікру на Камчатці (фотофакти)

За офіційними відомостями конфісковано і знищено близько 14 тонн ікри. За місцевими цінами це 14 мільйонів рублів або півмільйона доларів.

На Камчатці спалили 14 тонн ікри. Фото: Фейсбук.

На Камчатці під час чергового рейду рибінспекторів, міліції, ОМОНу, ФСБ та інших "охоронців" народного надбання була проведена показова конфіскація вже готової, солоної ікри. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Вилучили червону ікру з холодильника колишнього рибінспектора в кількості чотирнадцяти тонн. У мережі обурені таким марнотратством.

"У колишнього залишилися колишні зв'язки. Тому цю ікру по-тихому заховати не вийшло. Що ж з нею зробили? Навіть я і мій кіт заплакав, пройшовши по столу і випадково глянувши на монітор з цим неподобством .

Загалом, спалили ...

Народ, звичайно, в більшості своїй вважає, що це блюзнірство. Адже спалювати ікру, нехай вона і отримана з неправильних джерел, нехай вона і незрозумілої якості (що не доведене, до речі) і набагато краще її роздати в дитбудинку, школи та ін.. В цілому, зайнятися благодійністю або ж продати за нижчими цінами. Чим ось так .."

Був у хорошій фізичній формі, але раптово захворів: Помер другий співробітник Boeing, який звинуватив компанію в порушенні техніки безпеки

четвер, 2 травень 2024, 12:28

Колишній аудитор з якості компанії Spirit AeroSystems, Джошуа Дін був одним із перших інформаторів, який звинуватив компанію в ігноруванні виробничих дефектів у Boeing 737 MAX, інформують Патріоти України. Діну було всього 45 років. Він помер після бор...

"Я знав, що росіяни гвалтують мирних жителів просто для розваги": Доброволець зі США пояснив, чому воював за Україну й планує продовжити в майбутньому

четвер, 2 травень 2024, 11:59

Каліфорнієць Метью Семпсон, ветеран війни в Іраку та Афганістані, майже два роки провів на полі бою в Україні як доброволець. Він розповів, що до початку повномасштабного вторгнення майже нічого не знав про Україну, проте знав, на що здатна країна-агре...