"Щи да каша - пища наша": У РФ відзвітували про нарощування темпів знищення санкційних продуктів

Кількість знищених росіянами товарів зросла більш ніж в 2,5 рази.

Росіяни продовжують знищувати санкційні продукти. Фото: соцмережі.

Кількість знищених санкційних товарів в Росії зросла в 2017 році більш ніж в 2,5 рази, до 7,9 тис. тонн. Про це повідомляє «Газета ру» з посиланням на дані доповіді генпрокурора РФ Юрія Чайки, передають Патріоти України.

«Кількість знищених таких товарів зросла більш ніж в 2,5 рази (з 2 тисячі 572 до 7 тис. 973 тонн), кількість порушених у зв'язку з цим справ про адміністративні правопорушення також зросла з 86 до 585 (більше ніж в 7 разів)» , - йдеться в доповіді.
Уточнюється, що безпосередньо за участю транспортних прокурорів контролюючими та правоохоронними органами виявлено, вилучено з незаконного обігу і знищено понад 600 тонн санкційної продукції.

В Україні одночасно високий рівень безробіття та дефіцит працівників: Гетманцев оцінив вплив мобілізації на ринок праці

п’ятниця, 26 квітень 2024, 16:30

Мобілізація є одним із факторів, що призводить до дефіциту кадрів на українському ринку праці, що посилюється високим рівнем безробіття в країні. Проте цю проблему можна вирішити - зокрема, шляхом впровадження заходів з поліпшення системи бронювання та...

Закрутять гайки: США можуть оштрафувати Росію за відмову від долара, під прицілом й інші країни. - Bloomberg

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:39

У разі обрання президентом США наприкінці 2024 року Дональд Трамп може запровадити штрафні санкції для країн, які відмовляються від долара. Зокрема для Росії. Можливі дії передбачають, зокрема, експортний контроль та збори за маніпулювання валютою. Про...