Навряд чи живий: Пошуки зниклого водія Тараса Познякова зосередили в новому місці

Правоохоронці, батьки і друзі зниклого водія BlaBlaCar зосередили пошуки в районі Боярки Київської області.

Тарас Позняков. Фото: Фейсбук.

Правоохоронці, батьки і друзі зниклого водія BlaBlaCar Тараса Позднякова зосередили пошуки в районі Боярки Київської області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У поліції Київської області розповіли, що власник гаража в Києво-Святошинському районі, де знайшли машину Тараса, не є підозрюваним.

"Його допитали. Але далі будемо встановлювати, чивсе він сказав і як давно останній раз ходив до цих гаражів", - сказав спікер обласної поліції Микола Жукович. За його словами, зараз слідчі проводять експертизи автомобіля, деякі вже закінчені, однак про результати в поліції поки не говорять.

Нагадаємо, поліція встановила особу власника гаража, де знайшли Audi Познякова. Він розповів, що сам гаражем не користувався.

Як повідомлялося раніше в ЗМІ, Тарас Позняков 4 квітня виїхав зі Львова до Києва з попутниками, яких знайшов на сервісі BlaBlaCar. Останній раз зниклого хлопця бачили в селі Бобриця на заправці разом з попутниками, після цього зв'язок з ним пропав.

Позняков оголошений в розшук. У мережі з'явилося відео з камер спостереження, розташованих по маршруту слідування зниклого водія.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...