Вся поліція Скадовська шукала 5-річну відпочивальницю, яка загубилась на морі

За менш ніж 5 годин мала самостійно пройшла по берегу більше 10 (!) кілометрів.

Дівчинка загубилася на пляжі. Ілюстрація: Телеграф.

До чергової частини Скадовського відділення поліції приблизно о 16.40 зателефонував 38-річний житель Львова і повідомив, що на пляжі в селищі Приморське загубилася 5-річна дочка його друга. Новину передають Патріоти України.

Батьки дівчинки розповіли, що відпочивали на пляжі, а дочка грала поруч. Але, через деякий час вони помітили відсутність дівчинки. Спочатку спробували самостійно її знайти, але не змогли. Після цього їх друг подзвонив в поліцію.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області, дитину шукав весь особовий склад Скадовського відділення поліції, до пошуків підключилися небайдужі відпочиваючі. В цей же день близько 21.00 дитину побачили відпочиваючі на пляжі села Приморське (колишнє Більшовик - Ред.). Тобто, за менш ніж 5 годин вона самостійно пройшла по берегу більше 10 (!) кілометрів. Дорослих насторожило, що в пізній час дівчинка йде по пляжу без супроводу дорослих. Курортники відразу зателефонували за номером «102».

Поліцейські прибули на місце. Дівчинка почувалася добре, але була сильно налякана. Правоохоронці заспокоїли дитину, пригостили її солодощами і неушкодженою відвезли до батьків. Ті щиро дякували поліцейським і небайдужим людям, які допомогли в розшуку їх дитини.

Вбила рідкісна хвороба: Відомий український футболіст помер у 45 років (фото)

неділя, 28 травень 2023, 12:27

На 46-му році життя після тривалої боротьби з невиліковною хворобою помер колишній футболіст запорізького "Металурга", "Чорноморця" та "Оболоні" Дмитро Каряка, повідомили на його сторінці у Facebook ексодноклубники гравця, передають Патріоти України. Щ...

Укргідрометцентр уточнив прогноз погоди на неділю, 9 квітня

неділя, 9 квітень 2023, 5:55

У неділю, 9 квітня, погода буде хмарною з проясненнями. У переважній частині країни практично весь день дощитиме, подекуди з грозою. Температура в Україні коливатиметься від 7° морозу вночі до 15° тепла вдень. Про це повідомив Український гідрометеорол...