"Назад шляху немає": У "ДНР" силою примушують людей вступати до "членів республіки"

Людям навіюється, що треба все робити для того, щоб Україна сюди не повернулася, бо тоді нібито "всіх розстріляють".

У так званій "ДНР". Фото: соцмережі

Бойовики "ДНР" змушують людей, які перебувають у так званій організації "Донецька республіка", мають вступати в неї "вдруге". Про це, як пише DonPress, повідомляє закрите джерело з числа жителів окупованої "ДНР" частини території Донецької області. Новину передають Патріоти України.

Зокрема, зазначається, що такий "офіційний наказ зверху" отримали всі "державні підприємства", що функціонують в захопленій бойовиками зоні. "Профспілки" активно "працюють" зі співробітниками організацій і підприємств, "переконуючи" їх в "необхідності" поповнити ряди "організації".

За словами закритого джерела з числа місцевих жителів, бойовики, напевно, діють за завданням російських кураторів. "Занадто "чисто", методично працюють. Людям прямо говорять: "Вступайте в організацію, тоді ми всі будемо як один, нас ніхто не переможе". Тобто людям навіюється, що шляху назад у них більше немає, і треба все робити для того, щоб Україна сюди не повернулася, бо тоді нібито "всіх розстріляють", - повідомив місцевий житель.

За його словами, мова йде про «обробку», в першу чергу, «бюджетників», співробітників місцевих підприємств, тому що приватні підприємці не в такій величезній мірі схильні до впливу, та й залежать від окупаційної «влади» не так сильно, як працівники підприємств.

За словами джерела, робиться це, тому що досить велика частина "членів організації" (мова йде про людей, яких змусили вступити в неї силоміць) виходить з "Донецької республіки". Таким чином, "керівництво" "ДНР" за завданням російських кураторів хоче переконатися в тому, що в "організацію" "вже точно вступили всі".

Крім того, підкреслюється, що існують люди, і "їх досить багато", які навіть не підозрюють про те, що взагалі числяться в "організації", створеній окупантами. Списки "тих, хто вступив" створюються з числа "бюджетників".

Ватники в Естонії розмахували прапором РФ з вікна авто, але далі щось пішло не так

середа, 8 травень 2024, 23:55

В Естонії поліція відкрила провадження стосовно трьох осіб, які розмахували прапором Росії з вікна автівки у місті Пярну. Двом з них призначили штраф. Про це повідомляє ERR, передають Патріоти України. Інцидент стався ввечері 24 квітня, близько 16:30 д...

Слухав пісню німецькою: Пенсіонер з Росії опинився в центрі "фашистського" скандалу

середа, 8 травень 2024, 22:57

У російському селищі Шахтарськ на Сахаліні розгорівся скандал навколо місцевого пенсіонера, якого звинуватили у "фашизмі" за прослуховування старої німецької військової пісні Wenn die Soldaten. Про це повідомляють російський Telegram-канал Baza, переда...