Названо ім'я нового члена журі Євробачення-2016, який замінить Анастасію Стоцьку

Компанію Геннадію Гладкову, Денису Майданову, Оскару Кучері і телеведучій Липі складе Льоня Воронін - Станіслав Дужников.

Стоцьку виключили зі складу журі пісенного конкурсу Євробачення 2016 за довгий язик і відсутність мізків. Фото: aif.ru.

Стало відомо, хто замінить на "Євробаченні-2016" знамениту російську співачку Анастасію Стоцьку, яку зі скандалом виключили зі складу комісії конкурсу. Новим членом журі від Росії стане зірка серіалу "Вороніни" Станіслав Дужников, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дужникову складуть компанію Геннадій Гладков, Денис Майданов, Оскар Кучера і телеведуча Липа.

Нагадаємо, Стоцька порушила правила конкурсу - продовжувала пряму інтернет-трансляцію з репетиції першого півфіналу. А це заборонено. Правда, на результат конкурсанта від Росії - Сергія Лазарєва - це не вплинуло. Він пройшов до фіналу.

Провину заперечував: На Волині педагога засудили на три роки через ухилення від мобілізації

субота, 20 квітень 2024, 8:23

У Волинській області до 3 років позбавлення волі засудили колишнього вчителя, який категорично відмовився від мобілізації та просив суд виправдати його. Про це йдеться у вироку Ківерцівського районного суду Волинської області, передають Патріоти Укра...

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...