Не без чаклунів і кохання: ​Під Києвом знімають український містичний трилер

Бюджет фільму становить 220 тисяч доларів і повністю сформований з інвестицій приватних інвесторів без державної підтримки.

Ілюстрація: ЖЖ

Під Києвом проводяться зйомки нового українського містичного трилера "Чунгул" в 3D-форматі. Прем'єра фільму в кінотеатрах України запланована на Хеллоуїн, 31 жовтня 2016 року, повідомляють Патріоти України.

Режисери В'ячеслав і Олександр Альошечкіни вже вдруге (попередня їх режисерська робота містичний трилер "Синевир" - ред.) намагаються показати, що в нашій країні містична тематика у великому кіно також популярна серед глядачів, як і будь-який інший продукт масового вітчизняного кіновиробництва.

Український фольклор має невичерпний грунт для кінематографа. У кожному регіоні нашої країни можна почути найрізноманітніші містичні історії та легенди. Одна з таких легенд і лягла в основу майбутнього фільму "Чунгул" (з древнетюрської мови перекладається як "вир" - ред.).

"Зав'язка історії підігріває інтерес. Міський гульвіса Денис затримується за форс-мажорних обставин у віддаленому від цивілізації селі. Але для того, щоб покинути це місце, йому доведеться заплатити свою ціну місцевим чаклунам. І наскільки високою буде ціна для головного героя визначиться, коли дочка чаклуна закохується в нього", - розповідає сюжет нового фільму В'ячеслав Альошечкін.

Екстренер "Чорноморця" спрогнозував, чи зможуть українці вибачити Тимощуку зраду

субота, 4 травень 2024, 14:04

Колишній головний тренер Кривбаса, Чорноморця та Маріуполя Олександр Бабич висловився щодо Анатолія Тимощука, який залишився в країні-агресора після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. В інтерв'ю "Українському футболу" наставник заявив...

Прийшли "заступитися" за товаришів: На Закарпатті суперечка між ромами й працівниками ТЦК переросла у стрілянину (відео)

субота, 4 травень 2024, 13:28

На Закарпатті сталася стрілянина біля Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) в місті Виноградів. Про це повідомила місцева поліція, передають Патріоти України. Правоохоронці розслідують кримінальне провадження за фактом кон...