Не боявся життєвих перешкод: Стало відомо ім'я підполковника ЗСУ, який загинув на Донбасі

Старший офіцер командування ВМС ЗСУ ще у 2014 році в Криму закликав офіцерів не зраджувати Україну.

Ілюстрація:InfoResist

Під час виконання бойових завдань на території Донецької області загинув український військовослужбовець Дмитро Щепцов. Про це розповіли в прес-службі Військово-морських сил ЗС України, інформують Патріоти України.

Відзначається, що старший офіцер командування ВМС ЗСУ підполковник Щепцов виконував завдання з захисту територіальної цілісності та незалежності України.

Дмитро Щепцов (у центрі). Фото:скрін відео

"Справжній патріот України Дмитро Володимирович на своєму прикладі ще на початку 2014 року під час подій в Криму показав, що таке вірність і відданість своїй Батьківщині. Він не боявся життєвих перешкод, завжди впевнено їм протистояв і наполегливо йшов вперед. Сильний духом і мужній професіонал своєї справи - таким флотський офіцер назавжди залишиться в пам'яті військових моряків", - розповіли побратими підполковника.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...