Не боюсь: у Москві в черговий раз затримали активіста у масці Путіна

Затриманий ніс у руках плакат з написом "Не боюся 212.1", протестуючи таким чином проти однієї зі статей Кримінального кодексу РФ.

Активіст у масці Путіна в черговий раз був затриманий у Москві. Фото:http://www.radiosvoboda.org/

У Москві на Красній площі в черговий раз затримали активіста Романа Рословцева у масці президента Росії Володимира Путіна. Він ніс у руках плакат з написом "Не боюся 212,1".

Про це пише Радіо Свобода, зазначають Патріоти України.

Як повідомлялося раніше, в середині травня суд засудив Рословцева до 20 діб адміністративного арешту за аналогічну акцію, визнавши його винним у "порушенні порядку проведення публічного заходу".

Активіста вже неодноразово затримували під час його акцій проти статті 212.1 Кримінального кодексу Росії, яка передбачає до п'яти років позбавлення волі за "неодноразове порушення правил проведення публічних заходів"

.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...