Не будь тим, що тобі "подарували": Люди жорстоко покарали "героя паркування" в центрі Києва (фото)

Водій легковика припаркував своє авто, заблокувавши рух громадського транспорту, але є надія, що він так робити більше не буде.

"Героя" паркування покарали швидко. Фото: соцмережі.

У Києві на Малій Житомирській люди покарали водія авто, який 24 серпня припаркував свій автомобіль, заблокувавши дорогу громадському транспорту. Фото з місця інциденту опубліковані на сторінці пабліка dtp kiev info в Telegram, передають Патріоти України.

"Мала Житомирська. Заблокував проїзд тролейбусів 6, 16, 18. Народна помста", - йдеться у підписі.

"Тонка грань між особистим комфортом і комфортом оточуючих, але пішоходи і громадський транспорт в пріоритеті", - зазначив один з коментаторів. Також в мережі опублікували фото, як поліція оформляє протокол на водія.

"А ось і герой! Уже поліція оформляє. Тролейбуси поїхали", - написав автор фото.

Уряд Швеції пообіцяв покращити умови життя для українських біженців: Про що йде мова

понеділок, 6 травень 2024, 11:58

Уряд Швеції посилено працює над новими правилами, згідно з якими, українським біженцям не доведеться тягнути жалюгідне існування на 71 шведську крону на день (258,5 грн). Про це пише Swedinfo, передають Патріоти України. . «Ми розберемося з усіма пит...

"Основне завдання": У Міноборони пояснили, як працюватиме реєстр "Оберіг"

понеділок, 6 травень 2024, 11:30

Реєстрі військовозобов'язаних "Оберіг" взаємодіє із шістьма реєстрами, що необхідно для актуалізації даних. Про це заявила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко, передають Патріоти України. . «У першу чергу реєстр «Оберіг» – це інструмент ...