Не будь тим, що тобі "подарували": Люди жорстоко покарали "героя паркування" в центрі Києва (фото)

Водій легковика припаркував своє авто, заблокувавши рух громадського транспорту, але є надія, що він так робити більше не буде.

"Героя" паркування покарали швидко. Фото: соцмережі.

У Києві на Малій Житомирській люди покарали водія авто, який 24 серпня припаркував свій автомобіль, заблокувавши дорогу громадському транспорту. Фото з місця інциденту опубліковані на сторінці пабліка dtp kiev info в Telegram, передають Патріоти України.

"Мала Житомирська. Заблокував проїзд тролейбусів 6, 16, 18. Народна помста", - йдеться у підписі.

"Тонка грань між особистим комфортом і комфортом оточуючих, але пішоходи і громадський транспорт в пріоритеті", - зазначив один з коментаторів. Також в мережі опублікували фото, як поліція оформляє протокол на водія.

"А ось і герой! Уже поліція оформляє. Тролейбуси поїхали", - написав автор фото.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...