Не для нервових: Мережу шокували фото з чергового конкурсу краси в "ЛНР"

Дивлячись на сукню ведучої конкурсу, може скластися враження, що в "республіці" не вивозять сміття.

Конкурс краси в луганську. Сукня ведучої зроблена з надутих целофанових пакетів. Фото: twitter

Користувачі інтернету посміялися над конкурсом краси, який відбувся в окупованому Луганську. Відповідні світлини розміщені на сторінці спільноти "Доброго ранку, Луганськ" у Twitter, зазначають Патріоти України.

"На конкурсі краси "Я - Тетяна" в ЛНР переможниці Тетяні вручили стрічку з написом "Я - Тетяна". Все", - зазначили в співтоваристві.

"У ведучої дуже оригінальне плаття з кульків", "В ЛНР місяць не вивозили сміття. Сміттєві пакети пішли на сукню", "Ну не може такого відбуватися. Хто відкрив вхід в паралельний світ?" - коментують користувачі.

Російський боксер зізнався, чи спілкується з Василем Ломаченком

четвер, 2 травень 2024, 20:55

Російський колишній чемпіон світу Сергій Ковальов розповів, коли востаннє контактував з Василем Ломаченком. За словами росіянина, він заходив у роздягальну до українця перед його поєдинком проти Девіна Хейні, щоб підтримати його. Після цього у них не б...

Військовозобов’язаний відмовився від повістки, бо... злякався ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 20:39

Великобагачанський районний суд Полтавської області призначив рік тюрми 42-річному військовозобов’язаному за те, що той ухилився від призову на військову службу під час мобілізації. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на дані судового реє...