Не гени! Науковці назвали основну причину зайвої ваги

Науковці закликають людей переходити на здорове харчування, займатись фізичною активністю та вести здоровий спосіб життя.

Ілюстрація: hi-news.ru

Лише 17,9% процесів, що відбуваються у шлунково-кишковому тракті, відповідають за відкладання жиру, пов'язані з генетикою. Таку заяву зробили британські вчені, повідомляють Патріоти України.

З їх слів, набір зайвої ваги більшою мірою залежить від дієти і способу життя. Ожиріння відбувається через неправильне харчування та небажання рухатися. Якщо це контролювати, то саме зміни в цих сферах допоможуть зменшити вагу і схильність до різних хвороб. Також покращиться зовнішній вигляд та зменшиться ризик розвитку діабету другого типу.

Зі слів науковців, результати останніх досліджень допоможуть знайти індивідуальні способи лікування ожиріння та захворювань, пов'язаних з ним. Оскільки зайві кілограми не через "широку кістку" чи генетичну схильність - повні люди мають чудовий шанс все виправити.

"Була морально вбита": На Сумщині мати поховала сина-військового і померла сама

четвер, 18 квітень 2024, 17:22

У селі Манухівка Новослобідської громади на Сумщині одразу після похорону сина, який загинув захищаючи Україну, померла його мати. У жінки не витримало серце. Про це пише "Суспільне", передають Патріоти України. 25-річний Владислав був уродженцем села ...

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...