Не гомофоб: Орландський стрілок, який убив в гей-клубі Pulse 49 людей, був частим відвідувачем цього закладу

Близько року тому Омар Матін шукав собі партнера через мобільний додаток для гей-знайомств.

Орландський стрілок Омар Матін. Фото: openrussia.org.

Американець афганського походження Омар Матін, який розстріляв 49 людей у гей-клубі Pulse в американському місті Орландо, був частим відвідувачем цього закладу. За інформацією як мінімум чотирьох свідків, вони неодноразово бачили Матіна в клубі, коли він пив там алкоголь, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За їхніми словами, іноді він перебирав з алкоголем настільки, що починав буянити.

Ще один свідок заявив, що Матін близько року тому пропонував йому зустрітися через мобільний додаток для гей-знайомств, але зустріч не відбулася.

Нагадаємо, до цього в пресі була популярна версія, згідно з якою Матін напав на відвідувачів гей-клубу через їхню сексуальну орієнтацію.

Раніше в ЗМІ повідомлялося, що відповідальність за трагедію на себе взяла терористична організація "Ісламська держава".

У знак скорботи аж до заходу 16 червня у США будуть приспущені прапори над Білим домом і всіма громадськими будівлями та установами країни, а також на американських військових базах і кораблях.

Данія може згорнути безкоштовну ініціативу для біженців з України

середа, 8 травень 2024, 8:50

Українські біженці в Данії більше не зможуть отримувати безкоштовні велосипеди. Волонтерська ініціатива, яка два роки допомагала українцям знайти собі вживаний велосипед, може припинити роботу. Причина банальна – нестача коштів. Йдеться про проєкт Giv...

Виплати родичам загиблих воїнів в Україні: Хто може отримати, які терміни та правила

середа, 8 травень 2024, 8:30

Родина загиблого військовослужбовця в Україні має право на одноразову компенсацію в розмірі 15 мільйонів гривень або грошову допомогу, що дорівнює 750-кратному прожитковому мінімуму для працездатних осіб(2 267 250 грн). Компенсація розподіляється рівни...