Не хоче бути підданим "мордору": президент "Київстару" змінив російське громадянство на українське (фотофакт)

До цього росіянин вже 10 років прожив в Україні.

Президент "Київстару" Петро Чернишов. Фото:forbes.net.ua

Керівник "Київстару" Петро Чернишов оформив "відносини з державою" після 10 років проживання в Україні. Про це Петро Чернишов написав у Facebook, передають Патріоти України.

"Паспорт получен!

На прошлой неделе был день, когда я почувствовал себя снова 16ти летним. Мне выдали паспорт. Только не красный серпастый и молоткастый как ранее (молодежь даже и не поймет о чем я говорю!) - а синий.

Как я писал ранее, мы с семьей живем в Украине уже более 10ти лет – и решили, что пора наконец как положено оформить отношения. Нас и Украины. И очень давно (в июле 2014) подали на гражданство Украины. В августе уже 2015 года я получил Указ Президента Украины, о том что я - гражданин.

И наконец, на прошлой неделе – получен паспорт. Все, конечно не быстро, но такая уж бюрократия в стране… Начал процедуру по выходу из другого гражданства. Там тоже бюрократия ого-го – так что быстро не будет;))

Скоро, надеюсь, получу и загранпаспорт – и тогда первый раз поеду в Европу уже как гражданин Украины. Ах да – и я же впервые пойду голосовать на следующих выборах в Украине!

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...

До України повертаються заморозки: Синоптики розповіли, де й коли суттєво знизиться температура

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:30

Синоптики попереджають про суттєве зниження температури повітря в Україні. Як наслідок - у низці регіонів очікуються заморозки. Про це повідомили в Укргідрометцентрі, передають Патріоти України. Синоптики попереджають про небезпечні та стихійні метеор...