"Не хочу давати сепарам і російським ЗМІ навіть шансу зрадіти", - екс-полонений бойовиків "ДНР"

Так званий "прокурор" ДНР "вимагав для Євгена Чуднецова смертної кари, в результаті добровольця засудили до 30 років суворого режиму.

Євген Чуднецов. Фото: Громадське радіо.

Уродженець Макіївки, боєць полку "Азов" 28-річний Євген Чуднецов після звільнення з полону заявив, що не хотів давати терористам і російським ЗМІ навіть шансу зрадіти. Про це він розповів в інтерв'ю "Гордону", передають Патріоти України.
"Не хотів давати сепарам і російським ЗМІ навіть шансу зрадіти: ось, мовляв, навіть азовець розкаявся після полону", - підкреслив він. І додав: "Буду воювати, поки сепарів не положимо!".

В заручниках у бойовиків Чуднецов провів два роки і дев'ять місяців, звільнений 27 грудня минулого року. Там його катували, били, він втратив більше половини зубів, схуд на 14 кілограмів. Разом з іншими захопленими бійцями його змушували займатися розмінуванням і розчищенням донецького аеропорту. Останні півроку утримувався в макіївській колонії, в 20 хвилинах ходьби від рідного дому.


ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...