"Не купуйте ці макарони, будь-ласка. Купуйте якісь інші, українських виробників вистачає", - журналіст розповів про комуністів у Хмельницькому

20 березня 2018 року черговий пленум КПУ був проведений в актовій залі макаронної фабрики.

У Хмельницькому макарони виготовляють комуністи? Фото: соцмережі.

"Знайомтесь, це макарони. Хмельницької макаронної фабрики (торгова марка Тая). Не купуйте їх будь-ласка. Купуйте якісь інші, українських виробників макарон вистачає. Дивіться який трешак. Директор макаронної фабрики, нєкій Ігор Корнійчук – антиукраїнська мразь, ватнік і комуняка", - пише журналіст Роман Сініцин на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Називає себе "першим секретарем Хмельницького обкому КПУ". Проводить пленуми обласного осередку компартії в приміщеннях своєї фабрики.

Ви не помилились, 20 березня 2018 року ось останній був проведений. В актовій залі фабрики. Да. Компартія заборонена, але пленуми проводяться. Так буває.

КПУ, кстаті, не визнає, судячи з дописів, здобуття незалежності в 1991 році і називає його "контрреволюційним переворотом". Ось ще. Це 2013. Святкування /суботник з приводу дня народження леніна на Хмельницькій "макаронці".

Поки СБУ у Хмельницькій області посилено працює в сфері захисту національної державності від колаборантів і прямих агентів Москви – нам залишається тільки не купувати їхні бл...дскі макарони".

Оце так! Телемарафон внесли у звіт Держдепу США про порушення прав людини в Україні

середа, 24 квітень 2024, 11:30

Державний департамент США в опублікованому звіті за 2023 рік щодо порушення прав людини в України згадав національний телемарафон. Відповідний звіт розміщений на сайті американського Держдепу, передають Патріоти України. Там зазначається, що підписання...

Хочуть мобілізувати? Навіщо українців за кордоном кличуть у консульства і чому не видають документи

середа, 24 квітень 2024, 11:28

Оновлення військово-облікових даних чоловіками за кордоном необхідно для того, щоб працівники Територіального центру комплектування розуміли, хто знаходиться за кордоном і не витрачали час на оформлення повісток в Україні. Про це заявив народний депута...