"Не Майдану треба боятися, а шкільних канікул": У соцмережі підняли на сміх Путіна

"Це ж треба так довести країну, щоб боротися з корупцією вийшли школярі!", - пишуть користувачі соцмережі.

У Москві серед затриманих опинився 17-річний син екс-депутата Держдуми РФ. Фото: ТСН.

У соцмережах висміяли президента Росії Володимира Путіна, який не очікував, що на протести проти корупції в країні вийдуть школярі. Жарти на цю тему з'явилися у Twitter, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Друг цих хлопців затриманий на Манежці, вони пояснюють, навіщо прийшли: проти корупції", - пишуть Грани.ру.

"З такими гордими обличчями взяли школяра, як ніби врятували планету від нас Армагедону. Брюси, б**дь, Вілліси", - йдеться Twitter Сталінгулаг.

"До чого ж ви, б**ді, країну довели, що школярам її тепер рятувати", - йдеться в цьому ж пабліку.

"Твоє обличчя, коли ти боявся "Арабської весни" і "Майдану", а треба було побоюватися шкільних канікул", - пожартували в групі Доганяй! Е7Ы09, де опублікували фотографію фз засмученим Путіним.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...