"Не можу зрозуміти, як він не подумав про дітей", - мати Сенцова про боротьбу сина

За словами Людмили Сенцової, вона не може сказати, що її сина хтось втягнув у боротьбу.

Людмила Сенцова. Фото: скріншот з відео.

Людмила Сенцова, мати засудженого у РФ українського режисера Олега Сенцова, заявила в інтерв'ю телеканалу "Дождь", що не судить сина за його позицію, передають Патріоти України.

"Ну який він терорист! Те, що він був проти цього режиму якогось, я цього не розуміла, наприклад. Я весь час говорила, коли вже зрозуміла, що щось тут не так, я говорила: "Олеженьку, дивись, у тебе двоє дітей. Ну ось вони як залишаться?" – сказала вона.

За словами Людмили Сенцової, вона не може сказати, що її сина хтось втягнув у боротьбу. "Я не можу його ні засудити, ні виправдати. Я тільки не можу зрозуміти, як можна було залишити дітей", – заявила вона.

Мати політв'язня розповіла, що його діти часто питали: "Де тато?". "Якщо так ось, усе було б по-моєму, я, по-перше, не хочу, щоб він вплутувався нікуди вже більше. Але мені хочеться, щоб він працював. Мені треба, щоб діти були з ним. Ні, я поїду до них, поки він не влаштується. І потім сюди повернуся. Я буду тут жити, буду чекати їх в гості весь час", – каже жінка.

Хлопець у Дніпрі заїхав на АЗС за кавою та раптово став мільйонером (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 14:01

Ім'я щасливчика – Артем Пісоцький. 17 квітня чоловік заїхав на АЗК за вранішньою кавою і вирішив купити лотерейний білет. "Я часто купую лотерейні білети на заправці. Обрав лотерею "БАГАТСТВО ФАРАОНІВ". У цьому білеті був виграш – 100 гривень, я виріши...

При цьому отримували зарплату у ТрО: Депутати Київради ухилялися від військової служби і тепер постануть перед судом

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:55

Державне бюро розслідувань передало до суду обвинувальний акт щодо ухилення від військової служби трьома депутатами Київської міськради. Про це повідомляє ДБР, передають Патріоти України. Зазначається, що йдеться про солдатів однієї з військових частин...