"Не можу зупинити емоції", - світова знаменитість привітав Джамалу і Україну з перемогою

Яскравий виступ Джамали зачарував маститого гостя пісенного конкурсу.

Джастін Тімберлейк. Фото: starhit.ruАмериканський співак Джастін Тімберлейк, який виступив як гість у фіналі Євробачення 2016 в Стокгольмі (Швеція) в ніч на 15 травня, тепло привітав з перемогою Україну і Джамалу, передають Патріоти України з посиланням на повідомлення сайту Нескучные новости.

"Не можу зупинити емоції ... Євробачення. Мої вітання Джамалі та Україні!" - зазначив він. Джастін Тімберлейк заспівав після закінчення конкурсу в Стокгольмі пісню Can'tStopTheFeeling (відео).

У мережі жартували, що Тімберлейк заспіває на Євробаченні 2016 свій хіт Cry Me A River нібито від президента Росії Володимира Путіна. Малася на увазі в даному випадку гра слів: по-англійськи Крим - Crimea.

Євробачення 2016 виграла кримськотатарська співачка Джамала від України. Її пісня 1944 року була присвячена темі депортації кримських татар з Криму за часів сталінських репресій.

Фініш? Ломаченко задумався над завершенням кар'єри

вівторок, 7 травень 2024, 1:45

Український боксер Василь Ломаченко (18-0, 9 КО) готовий завершити свою професійну кар'єру. Про це 36-річний спортсмен розповів у коментарі Fox Sports, передають Патріоти України. Наступний бій українець проведе за титул IBF у легкій вазі проти австрал...

Почнеться епоха вимирання? Вчені попередили про нову загрозу екологічної катастрофи

вівторок, 7 травень 2024, 0:30

Чисельність багатьох видів джмелів у всьому світі скорочується. Через аномальну спеку їх гнізда перегріваються, внаслідок чого гинуть цілі виводки личинок. Вчені попереджають, що планеті загрожує нова екологічна катастрофа, якщо на Землі повністю зникн...