Не можуть зрушити нас ані на метр: Боєць АТО розвінчав міф російської прапаганди щодо Донбасу

Якщо Україна почне наступ на Донбасі, бойовики не отримають серйозної підтримки з РФ, впевнений командир "Грузинського легіону".

Мамука Мамулаішвілі. Фото:glav.su

У Росії не залишилося резерву, щоб використовувати його у війні на Донбасі, тому бойовики "ЛДНР" не отримають серйозної підтримки у випадку наступу України. Таку думку в інтерв'ю Обозревателю висловив ветеран АТО, командир "Грузинського легіону" Мамука Мамулашвілі, передають Патріоти України.

"Російська пропаганда любить говорити про те, що зараз Росія не втручається, а якщо вона втрутиться, то буде зле. Але Росія вже втрутилася повним ходом, ворог використовує абсолютно всі ресурси: і людські, і технічні, щоб зламати Україну.

Не дивлячись на це, вони вже більше півтора років не можуть нічого зробити, зрушити нас хоч на метр", - сказав Мамулашвілі.

В Україні різко здорожчала полуниця - яка ціна наразі

четвер, 16 травень 2024, 18:44

В Україні полуниця цього тижня здорожчала. Причиною цього стали нестабільні на малооб'ємні постачання. Про це пише EastFruit. В основних регіонах вирощування полуниці погіршилась погода. 15 травня садівники продавали полуницю по 50-80 грн/кг. Це у сере...

Вчені виявили причину смертельних тромбів, пов'язаних із вакцинами J&J та AstraZeneca

четвер, 16 травень 2024, 18:30

Рідкісні, але смертельні тромби, пов'язані з вакцинами проти Covid-19 від компаній Johnson & Johnson та AstraZeneca, були спричинені аутоімунною реакцією, до якої деякі люди генетично схильні.Про це йдеться у дослідженні, опублікованому в журналі The N...