"Не на "Ладі Калині" йому їздити!": В РПЦ обурилися звинуваченням Кирила у розкішному способі життя

За словами російських священиків, Гундяєв - суперлюдина, бо у нього нелюдські навантаження і нелюдський графік.

Патріарх Кирило. Фото: Nnm.me.

Глава синодального Відділу по взаєминах Церкви з суспільством і ЗМІ Володимир Легойда спростував повідомлення про те, що патріарх Кирило живе в розкоші. Про це Легойда сказав, коментуючи інформацію ЗМІ, повідомляють Патріоти України з посиланням на Вести.ru.

"У нього немає розкішного способу життя. У нього нелюдські навантаження і нелюдський графік. І те, що десь йому забезпечений якийсь рівень життя, який, запевняю вас, далекий від рівня навіть дуже багатої людини", - заявив Легойда.

За його словами, за вісім років роботи поряд з патріархом він не перестає дивуватися тому, як предстоятель РПЦ витримує навантаження, які на нього звалилися.

"Тому мені треба в цій ситуації ще говорити, що треба було йому на "Ладі Калині" їздити або в трамваї? Мені ці всі розмови здаються порожніми", - підсумував він.

Нагадаємо, патріарх Московський Кирило закликав представників церкви не захоплюватися зовнішніми символами і атрибутами, зокрема - відмовитися від дорогих палиць.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...