Не плюй в колодязь: "Ненависники" Росії на "Євробаченні" підтримають Джамалу

Те, що "нефанатів" у РФ хоч греблю гати, - щира правда. Але не треба шукати незвичайні виправдання успіху кримськотатарсько-української співачки. Вона краща - бо вона Джамала!

Джамала надала міжнародному конкурсу пісні новий напрямок. Фото: ivona.bigmir.netПредставниця України на пісенному конкурсі "Євробачення-2016" Джамала має "дуже хороші шанси" на перемогу. Високий результат співачці забезпечать "ненависники Росії" і мусульмани, які проживають в Європі, з такою інформацією сайта Нескучные новости знайомлять читача Патріоти України.

"У неї дуже хороші шанси. Навіть не тому, що у неї гарна пісня і що вона блискуча артистка. Вона збере голоси всіх ненависників Росії - саме з тієї причини, що Росія замість того, щоб вести себе по відношенню до неї дружньо, зробила все , щоб розрекламувати її пісню як політичний демарш, спрямований проти неї. Тому люди в Європі, які не дуже симпатизують Росії, будуть старанно голосувати за неї

Джамала як фаворитка збере голоси європейських мусульман і мусульман, що проживають на території Росії. У неї буде дуже великий і істотний відсоток. Від Азербайджану, Туреччини і інших голосу за неї будуть зашкалювати".

Також зазначається, що конкурентка Джамали, представниця Вірменії Івета Мукучан, "може бути, могла б поборотися за перемогу, але з політичних причин великого результату у неї не буде. Виключно з політичних причин, а не тому, що вона погано співає".

До слова, остання зміна сценічного образу Джамали сприйнята на ура: "Слава богу, вона перестала співати комічні пісні, які їй зовсім не йшли. Вона знайшла себе як велика драматична співачка, вона повинна співати драматичні пісні".

Нагадаємо, що фінал «Євробачення-2-16» відбудеться 14 травня. Цікаво зауважити, що раніше той же блогер спрогнозував провал Росії на «Євробаченні». Як то кажуть, недовго чекати залишилося.

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...