Не поділили скрепи: Няша Поклонська відповіла Імператорському Дому на закиди у божевіллі

Наталія Поклонська заявила, що Російський імператорський Дім не має нічого спільного з царською сім'єю Миколи II.

Наталія Поклонська. Фото: ТАСС.

Депутат Держдуми РФ і «екс-прокурор» окупованого Криму Наталія Поклонська відповіла на звинувачення в наклепі з боку глави канцелярії Російського імператорського Дому Олександра Закатова, повідомляють Патріоти України із посиланням на «РІА Новини».

Так, Поклонська заявила, що Російський імператорський Дім не має нічого спільного з царською сім'єю Миколи II. «Вынуждена с сожалением признать правоту современников государя Николая II о том, что прирожденное изящество духа, духовная красота и нравственное величие остались в далеком прошлом», — зазначила Поклонська.

Вона також пригрозила Закатову судовим розглядом за наклеп. У суді Поклонська запропонувала обговорити «історичні перипетії» і з'ясувати, у кого з них двох є «довідка від психіатра».

Скільки засуджених Україна може відправити на фронт? У владі назвали цифру

субота, 11 травень 2024, 0:55

В Україні нараховується 27 тис. осіб, які відбувають покарання у вигляді обмеження та позбавлення волі. З них, за озвученою представником міністерства юстиції на засіданні профільного комітету інформацією, 20 тис. засуджених можуть скористатися правом ...

Пенсії в Україні перерахують заднім числом за лічені тижні: Ось кому збільшать одразу за місяці

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:37

В Україні з 1 червня перерахують пенсії тим, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку та виконав кілька умов. Розмір прибавки залежатиме від зарплати та стажу. Про це йдеться в матеріалі OBOZ.UA. В Україні з 10,4 млн пенсіонерів працювати прод...