Не Пушилін: Стало відомо, кого в ОРДО можуть усунути наступним

Зараз "омбудсмен" Морозова "сидить рівно на попі і боїться дихати".
Дар'ю Морозову можуть скоро усунути? Фото: соцмережі.

«Депутат ДНР» Євген Тинянський на своїй сторінці в соцмережі повідомив, що незабаром «приберуть» «омбудсмена» ОРДО Дар'ю Морозову, передають Патріоти України.

За словами Тинянського, на даний момент Морозова «сидить рівно на попі і боїться дихати», так як вона боїться свого звільнення в зв'язку зі зміною «влади» .Однак, Тинянський впевнений, що її чекає більш незавидна доля: «Если тебя снимут, ты не расслабляйся! Ибо на тебя есть столько информации (военнопленные, возмездные обмены и освобождения, незаконные удержания, игнорирование обращений и прочее), что расслабляться глупо».

При цьому він додав, що втеча в РФ її не врятує і вже зараз її кандидатурою дуже цікавляться в МЗС РФ і ФСБ: «Скоро удовлетворю этот интерес. Мне есть чем. Готовься».


Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...