"Не рівнозначно": Савченко відмовилася від обміну на ГРУшників

Надія продовжує вірити в те, що одного разу повернеться в Україну.

Надія Савченко. Фото:ua.krymr.com

Незаконно утримувана в Росії українська льотчиця, народний депутат Надія Савченко висловилася проти свого обміну на російських Грушники Євгена Єрофєєва і Олександра Александрова, яких зараз судять в Україні. Про це вона заявила в інтерв'ю УНІАН, зазначають Патріоти України.

На думку Савченко, обмін можливий тільки у форматі "всіх на всіх" або "один на один".

"Ніяких двох Грушників на одну мене. Або "один на один", або з примиренням і милосердям "всіх на всіх", щоб забути про цю прокляту ситуацію. Я не знаю, що там в розумінні Путіна "рівнозначний обмін", але моє життя не варте більше, ніж життя іншої людини", - заявила вона.

Льотчиця підкреслила, що не належить Путіну, щоб "він міг думати, що може мене міняти на пільги і вигоди для себе і своєї влади".

За словами Савченка, вона продовжує вірити в те, що одного разу повернеться в Україну. "Якби не вірила, то й не жила б", - сказала Надія.

Не готові воювати: Соціологи з'ясували, в якому регіоні України найбільш поширене прагнення уникнути мобілізації

четвер, 25 квітень 2024, 18:30

Прагнення уникнути мобілізації найбільш поширене на сході. Загалом в Україні готовність до мобілізації перебуває на посередньому рівні. Такі даніоприлюднив фонд "Демократичні ініціативи" імені Ілька Кучеріва, передають Патріоти України. "Визначаючи реа...

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...