"Не шкодую, що послала російську журналістку за запитання про Україну", - Вайкуле

Співачка повідомила, що коли приїде до Києва, збирається обов'язково сходити на Майдан Незалежності, щоб побачити все своїми очима.

Лайма Вайкуле. Фото:www.kp.ru

Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле в коментарі інтернет-виданню ГОРДОН зізналася, що анітрохи не жалкує про те, що послала російську журналістку під три чорти, повідомляють Патріоти України.

"Слухати кожного провокатора, який хоче загострити ситуацію, противно. Я не хочу брати участь у цій чорнусі, тому спеціально це сказала. Є білі сили, а є чорні. Ось я їх і послала. Я зробила те, що зробила, отже, так я відчула. Нестерпно слухати, як люди все починають змішувати з політикою. У всіх воєн є кінець, і це показує історія, ми повинні до цього йти", - пояснила свою поведінку співачка.

Лайма сказала, що в своєму будинку в Латвії спеціально не включає телевізор, щоб не дивитися політичні новини. "Клянуся вам, я намагаюся не дивитися телевізор, просто не хочу нічого знати. Розумію, що це непросто, особливо коли це стосується саме тебе, але те ж саме я робила в Латвії в 90-х роках. Я хочу, щоб я так само любила тих людей, яких люблю і буду любити завжди, і я не хочу нічого змінювати. Кожен раз, коли ми говоримо щось, що може спровокувати одну або іншу сторону, ми нічого доброго не робимо, тому цього не варто робити", - зізналася Вайкуле.

На питання, чи не боїться вона, що її приїзд в Україну може позначитися на телевізійних ефірах в Росії, Лайма відповіла оптимістично: "Я вірю в здоровий глузд. Не знаю, можливо, ще розчаруюся в цьому. Подивимося". Співачка також зізналася, що ніхто з колег не переконував її утриматися від гастролей по Україні.

"Зі мною не говорять з цього приводу. Я проходила через це у себе на батьківщині. Не хочу знову в цьому брати участь. Хто хоче, хай грає в будь-які ігри. Я не хочу. Я маю свою публіку, яку я люблю, і вона мене любить протягом багатьох років. Чому я повинна щось змінювати? Треба розуміти: це не політична акція, і я хочу це до людей донести. З політикою нічого не пов'язано, і я в ній участі не беру. Якби я хотіла, то сиділа б у російській Думі або в латвійській", - пояснила Лайма.

Вайкуле повідомила, що коли приїде до Києва, збирається обов'язково сходити на Майдан Незалежності, щоб побачити все своїми очима. "Я і так буду там, де люблю бути. Впевнена, що там все так само", - уклала Лайма.

Фахівці пояснили, яка доза алкоголю провокує появу онкологічних захворювань і яке значення має, що саме ви вживаєте

вівторок, 7 травень 2024, 9:40

Вживання спиртного пов'язане з більш ніж 200 захворюваннями і розладами, зокрема й хворобою, яка є другою причиною смертності в Україні - раком. Про це повідомив Центр громадського здоров'я. . Алкоголь є одним із головних факторів ризику появи таких в...

Тінь Бога? Астрофізики підтвердили, що Всесвітом керує невидима сила. Таємниця темної матерії виявилась біль багатогранною, ніж вважали раніше

вівторок, 7 травень 2024, 9:23

Учені підтвердили те, що модель Всесвіту, у якій переважає темна матерія, усе ж правильна, хоча не всі з цим згодні. . Темну матерію астрофізики використовують для пояснення аномалій, які спостерігаються у Всесвіті. На відміну від звичайної матерії, т...