Не сподобалось зауваження: У Києві онук до смерті побив діда (фото, відео)

Між 84-річним дідусем і його 29-річним онуком, який повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт.

На місці вбивства онуком власного дідуся. Фото: прес-служба нацполіції.

У Києві онук, повернувшись додому в нетверезому стані, побив свого діда до смерті. Інцидент трапився в квартирі на вул. Льва Толстого. Про це повідомила прес-служба поліції Києва, передають Патріоти України.

Як розповів старший слідчий Голосіївського управління поліції Олег Самойлик, між 84-річним дідусем і його 29-річним онуком, який повернувся додому у стані алкогольного сп’яніння, виник конфлікт. У результаті молодик з кулаками накинувся на родича, потім пішов з дому, а коли повернувся - виявив дідуся мертвим і викликав швидку медичну допомогу. Лікарі констатували смерть потерпілого.

"Працівники карного розшуку затримали зловмисника та доставили до управління поліції для надання пояснень. Правопорушником виявився киянин, раніше судимий за грабіж та умисне вбивство. Його затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", - зазначив правоохоронець.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігурантові оголошено про підозру та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині (фото)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфері ...

Завдяки протестам українців: У Нью-Йорку скасували участь артистів балету з Росії у гала-концерті (фото)

субота, 20 квітень 2024, 12:44

У Нью-Йорку скасували участь артистів балету російського Маріїнського театру у гала-концерті, присвяченому 25-й річниці престижного балетного конкурсу Молодіжний гран-прі Америки, який мав відбутися 18 та 19 квітня. Про це повідомила посол України у СШ...