Не так привітали з 8 березня: Відома українська співачка оголосила війну ЖЕКу

Обурена Оля Полякова не забуває про самопіар

8 березня співачка отримала неприємний "подарунок" від погоди та комунальників, зазначають Патріоти України. співачка рятувала свою квартиру від потопу. Вода, яка танула просочувалась крізь прогнилий дах та заливала стелю і стіни в оселі Полякової.

"Все тече, не припиняючи, роз'їдає мені стіни, вкриває їх грибком. Нам доводиться підкладати ганчірки, пакети, але все одно вода затікає за плінтуси, робить мені бруд та цвіль", - обурилася співачка Оля.

За словами співачки, щорічно їй доводиться робити ремонт у всій квартирі. Але ситуація не змінюється. Щозими зі стелі тече вода. Начальник ЖЕКу Презло Микола Петрович вже 10 років розводить руками: коштів на ремонт немає.

Емоційне звернення співачки до ЖЕКу переглянуло мільйон користувачів мережі. Більше 15 тисяч людей його поширили на своїх сторінках в соц. мережах.


Житель Тернополя намагався відправити за кордон посилки з унікальними древніми скам'янілостями, але втрутилася митниця (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 22:44

Тернополянин спакував три посилки із десятьма древніми каменями із відбитками істот, що належать до унікальних палеонтологічних зразків. Про це йдеться у повідомленні Київської митниці, передають Патріоти України. Цінні артефакти мали прямувати до США,...

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...