"Не у всіх є такі подруги, мені дозволила покататися": Головлікар Вишгородської лікарні користується елітним Porshe

У той же час, декларація головлікаря за 2016 рік абсолютно порожня, а єдині зміни, зазначені в ній, - відомості про доходи від відчуження нерухомого майна/

Фото:bihus.info

Головний лікар Вишгородської районної лікарні Іван Клюзко був помічений активістами за кермом незадекларованого Porshe Panamera, на якому, за його словами, дала покататися подруга. Про це пише Bihus.info, передають Патріоти України.

На питання, звідки у нього гроші на таку машину, головлікар відповів, що вона 2011 року випуску, і він їздить на ній вже 5 років. Крім того, Клюзко запевняв, що зараз нова Toyota коштує в два рази дорожче, ніж його старий автомобіль.

"Він навіть не на мені зареєстрований. У мене є подруга, яка купила машину своєму батькові, а батько живе зараз за кордоном. І вона мені каже: "Надумаєш купити - купиш, а не надумаєш - катайся поки на ній, експлуатуй, тому що вона у мене згниє!" Ось я на ній їжджу. Не у всіх є такі подруги - але і не всі людям життя рятують, розумієте?"- заявив Клюзко.

Власниця машини Аїда Ілаєва працює у фармацевтичному бізнесі категорійним менеджером лікарських засобів в ПП "Наша аптека".

Але, незважаючи на виправдання головлікаря, юристи проекту "Жми!" все ж вирішили звернутися до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК) з проханням перевірити його декларацію, на що отримали позитивне рішення.

За інформацією активістів Громадського руху "Чесно", в серпні 2017 року Клюзко "засвітив" свій Porsche Panamera, приїхавши інспектувати ремонт Димерської районної лікарні. У той же час, декларація головлікаря за 2016 рік абсолютно порожня, а єдині зміни, зазначені в ній, - відомості про доходи від відчуження нерухомого майна (примітно, що про нього більше немає згадок в документі) на суми 2,5 і 3,8 млн гривень.

Покупцем нерухомості Клюзка значиться громадянин України Рябченко Костянтин Миколайович.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...