Не в СІЗО: З'явилися нові дані про життя Плотницького в Росії

Екс-ватажок "ЛНР" спокійнісінько проживає в населеному пункті Барвиха Одінцовського району Московської області, періодично виїжджаючи до Москви.

Плотницький не в СІЗО? Ілюстрація: соцмережі.

Інформація про те, що екс-ватажок так званої Луганської народної республіки ("ЛНР") Ігор Плотницький утримується в СІЗО на території Російської Федерації, не відповідає дійсності. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

"За нашими даними, Плотницький спокійнісінько проживає в населеному пункті Барвиха Одінцовського району Московської області, періодично виїжджаючи до Москви на виклики кураторів і свого бізнесу. При цьому проживає не просто в якійсь комунальній квартирці, а у власному комфортабельному будинку, який розташований в елітному котеджному селищі", - зазначив він.

Тимчук додав, що зараз екс-ватажок "ЛНР" зайнятий елітним ремонтом та благоустроєм свого "родового маєтку", вартість якого варіюється від 20 до 30 млн доларів.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...