Не в тому місці опинився: Мати одного із заарештованих поліцейських у Кривому Озері не вірить у причетність сина до вбивства Цукермана (відео)

Жінка розповідає, що її син "під час трагедії розмовляв з жінкою".

Скрін відео

Співробітник вже розформованого відділення поліції в селищі Криве Озеро (Миколаївська область) Микола Хоменко, підозрюваний в причетності до вбивства місцевого жителя Олександра Цукермана, просто виявився "не в потрібному місці". Про це журналістам розповіла мати арештованого силовика Наталія, передають Патріоти України з посиланням на Преступности НЕТ.

За її словами, поліцейський "під час трагедії розмовляв з жінкою".

"Чим він йому наносив тілесні ушкодження? Це все неправда. Це просто резонанс ... обмова цілковита. Тим більше є свідчення", - стверджує співрозмовниця журналістів.

Також жінка розповіла, що її син брав участь у бойових діях на Донбасі. "Він в АТО пішов добровольцем і сказав: "Мамо, у всіх діти і сім'ї, я неодружений, я повинен йти. Хто ж піде? Вони?" - розповіла жінка.

"Він завжди йшов там, де важко ... Не в потрібному місці дитина опинилася, хоча він при виконанні. Міг будь-хто там опинитися. Поїхав за викликом. Ви ж бачили, що там робилося. Ну чого їх називають вбивцями?", - додала Наталя.

Як повідомлялося раніше, в ніч на 24 серпня в Кривому Озері кілька поліцейських прибули на виклик розбиратися з сімейним скандалом, затримали нетверезого місцевого жителя 32-річного Олександра Цукерман, стали його бити.

За словами місцевих жителів, поліцейські били його палицями, руками і ногами, після чого він помер. У той же день кілька сотень людей зібралися біля будинку загиблого і вимагали справедливого розслідування його смерті.

Пізніше були затримані шість силовиків, причетних до інциденту, трьом з них суд обрав запобіжний захід. Там же поліцейський Олександр Причипойда визнав, що його колега стріляв в загиблого.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...