Хіти тижня. Залишилася дружина і двоє малолітніх дітей: У мережі повідомили подробиці про чоловіка, якого вбив контрактник ЗСУ на зупинці в Києві (фото)

Жертвою вбивства, яке сталося вдень 10 лютого в Києві на станції метро "Чернігівська", став шеф-кухар одеського ресторану Руслан Юрченко.

Руслан Юрченко. Фото:Fаcebook

Про це повідомляє в Facebook "Спортивний клуб Гермес. Клуб рукопашного бою", зазначають Патріоти України.

"Вчора був по-звірячому вбитий добрий і порядний чоловік - Юрченко Руслан, наш друг і частина нашого клубу! Обставини його смерті жахливі - після словесної перепалки з людиною, яка неадекватно себе вела, Руслан з дружиною пішов до маршрутки, на якій планував їхати. Відбулося все на станції м Лісова, після словесного конфлікту, вбивця пішов всередину ринку, купив ніж і коли Руслан заходив в маршрутку, підбіг ззаду і вдарив його зі спини, потрапив в серце, Руслан помер на місці! Залишилася дружина і двоє малолітніх дітей!!! Вбивця - контрактник ЗСУ, командував танковим взводом на Приморському напрямку. За неофіційною інформацією знаходився в самоволці, але найімовірніше був відпущений у звільнення без належного оформлення", - йдеться в повідомленні.

"Допомогти можна наступним чином: - прийти на санкцію (обрання запобіжного заходу вбивці, яке буде завтра, час і місце вкажемо завтра вранці, бо призначено буде на завтра, орієнтовно після обіду). Присутність здорових людей потрібна для того, щоб показати суду і ЗМІ волевиявлення людей і ставлення до таких вбивць, яких тисячі на жаль і вони ходять поруч з нами; - перерахувати гроші на допомогу родині на карту: 5168 7555 2674 5605 Ткаленко К.В", - повідомили в спортивному клубі "Гермес".

"Вчора вбили Руса, першого шеф кухаря Купера, ми пропрацювали більше трьох років разом. Ножем в спину, солдат 72 бригади в звільненні, на очах у дружини. Знаєте за що? За зауваження і прохання дотримуватися черги. Рус був дуже доброю і чуйною людиною, у нього залишилися двоє маленьких дітей", - повідомив товариш загиблого на своїй сторінці в Facebook.

Раніше Головний військовий прокурор Анатолій Матіос повідомив, що вбивцею виявився "молодший лейтенант Б. (1990 р.н., контрактник в / ч з місцем постійної дислокації - Біла Церква), який зовсім недавно з частиною повернувся із зони АТО.

Крім того Матіос підкреслив, що за 4 роки війни в країні так і не вирішено питання розробки програми для реабілітації тих, хто повернувся із зони бойових дій на Донбасі. "Невже наш вічно тимчасовий міністр охорони здоров'я і народні обранці сліпі до того, що військові страждають посттравматичним синдромом в результаті бойових дій? Невже за 4 роки війни не можна знайти кошти і розробити програми для реабілітації тих, хто повернувся з АТО?" - зазначив Матіос.

Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...