Не виключаємо заплановане вбивство: Поліція поділилася подробицями розслідування вибуху авто в Києві (фото)

На місці інциденту було знайдено деякі елементи, які дозволяють стверджувати, що вибухнула саме граната.

На місці вибуху у Києві. Фото: прес-служба нацполіції.

Поліція розглядає дві версії вибуху автомобіля на вулиці Драгоманова у Києві. Про це в ефірі "112 Україна" повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко, передають Патріоти України.

"Ми розглядаємо дві основні версії: замах на вбивство двох осіб (хтось сторонній закинув в автомобіль гранату, яка вибухнула) або інша версія – необережне поводження з вибуховим пристроєм", – зазначив Крищенко. За його словами, на місці вибуху знайдено деякі елементи, які дозволяють стверджувати, що вибухнула саме граната.

Нагадаємо, вибух в автомобілі Chevrolet стався на київській вулиці Михайла Драгоманова ввечері 27 квітня. За даними поліції, внаслідок вибуху одна людина загинула, ще одна отримала травми. Зазначається, що на даний момент стан здоров'я потерпілого оцінюється як важкий, у нього численні тілесні ушкодження. Також повідомляється, що правоохоронці встановили особи потерпілих.

"Вони були знайомі між собою. Можливо у них був особистий конфлікт, але ця інформація зараз перевіряється", – зазначив Андрій Крищенко.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...