Не витримав "русского мира"? В окупованому Севастополі почав руйнуватися величезний обеліск (фото)

Причиною тріщин у фундаменті обеліска могло стстаи будівництво готельного комплексу на мисі Кришталевий.

У фундаменті обеліска з'явилися тріщини. Фото:http://primechaniya.ru/

В окупованому Севастополі почав давати крен обеліск міста-героя 80-метровий "Багнет-Парус". Збільшилися тріщини в фундаменті, які з'явилися ще влітку 2015 го, повідомляють Патріоти України з посиланням на портал Примечания.

"Провали грунту, просідання, зламані парапети навколо, пішов розрив фундаменту. Далі ми можемо прогнозувати ситуацію. Якщо зараз негайно не зробити дослідницькі роботи, не встановити причину і не почати ремонт - в один "прекрасний" день наша стела просто завалиться", - заявила .сенатор Ради Федерації від Севастополя Ольга Тимофєєва.

Однією з причин розриву фундаменту можуть бути побудовані тут апартаменти "блакитні унітази", як їх називають самі севастопольці.

Повідомляється, що під час будівництва готельного комплексу на мисі Кришталевий були істотно пошкоджені сходи, що ведуть до обеліска, погрожуючи його обваленням, серйозно просів оглядовий майданчик.

Безпосередньо під обеліском тривають будівельні роботи, які ще більше збільшили крен обеліска.

У Москві палає і валиться завод, під руїнами можуть бути люди (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 1:45

У Москві масштабна пожежа охопила завод із виробництва штучного каменю. . Горять три поверхи. Площа займання становить 2500 м², повністю обвалився дах будівлі, повідомляють росЗМІ. Надзвичайній ситуації надано другий ранг складності. . Для гасіння по...

"Бабуся" не дуже відрізнялася від сучасних: Обличчя неандертальки, яка жила 75 000 років тому (фото)

четвер, 2 травень 2024, 23:12

Британські археологи представили плід своєї довгої роботи – реконструйоване обличчя неандертальської жінки, яка померла 75000 років тому. Про це повідомляє видання "ScienceAlert", передають Патріоти України. Череп знайшли у 2018 році в печері Шанідар і...