"Не вижу никакой перспективы в "ДНР". Эта война ни о чем": Бойовик із Горлівки розчарувався у "республіці" (відео)

Бойовик зізнався, що в «армії ДНР» на зараз велика текучка.

Бойвик розчарований "ДНР". Фото: скріншот з відео.

Бойовик з окупованої Горлівки записав відео, в якому зізнався, що розчарований ідеалами ватажків «ДНР», передають Патріоти України.

Так, він зазначив: «Так, я шкодую, що взяв зброю в руки. Зараз я не бачу ніякої перспективи в "ДНР". Ця війна ні про що». За його словами, сам він родом з Горлівки. При цьому до 2014 року жив і працював у Києві, а потім вирішив захищати «республіку».

Бойовик уточнив, що в «армії ДНР» на даний момент велика текучка: «Це місцеві, ваші росіяни приїжджають. Прийшли, пішли». Також він заявив, що життя в окупованому місті важке, оскільки у людей дві тисячі пенсія, а зарплата від трьох тисяч до 10, але на неї можна розраховувати тільки в окупованому Донецьку.

Генконсульство України в одному з міст Польщі поновило видавання паспортів

четвер, 25 квітень 2024, 18:26

Генеральне консульство України в польському Любліні поновило видавання паспортів для виїзду за кордон громадянам, які подали заяви до 23 квітня. Українці зможуть отримати документи після їхнього доставлення до установи. Про це в коментарі "Укрінформу" ...

Скільки доведеться українцям платити за розмитнення авто з ЄС: Озвучено ставки

четвер, 25 квітень 2024, 17:59

Вартість розмитнення авто з ЄС в 2024-му не змінилась. Мито на авто становить 10% від її заявленої вартості. Для електрокарів мито складає 0%. ПДВ становить 20% від суми вартості авто, мита та акцизного податку, передають Патріоти України. Розрахунок а...