"Не имеет к правосудию никакого отношения. Это бред": Орлуша прокоментував рішення суду РФ щодо Майдану

​Поет Андрій Орлов повідомив, суд в Росії може прийняти "що завгодно за все що завгодно"

Андрій Орлов. Фото:Гордон

Російський поет Андрій Орлов, відомий під псевдонімом Орлуша, розповів, що рішення московського суду у справі Євромайдану було від самого початку необ'єктивним. Про це він розповів сайту Обозреватель, інформують Патріоти України.

"В России суд может принять что угодно за все что угодно. Объективности от российского суда ждать очень странно. Иногда такое впечатление, что решение принимает палата номер шесть психиатрической лечебницы имени Кащенко: они могут принять решение, что белое - это черное, что война - это мир", - зазначив Орлуша.

Також поет наголосив, що жодних дій з боку Росії очікувати не слід. "Что ж решения, если у нас сейчас сажают за комментарий в блоге. Человека сажают на больший срок, чем за убийство непредумышленное, например. Это не имеет к правосудию никакого отношения. Как я к этому отношусь? Это бред. Как любой нормальный человек, которых в судах у нас довольно мало или нет вообще", - додав Орлов.

Наостанок поет пригадав кілька рядків зі свого вірша про "російську Феміду":

"Ты скажи мне, гадина,

Русская Фемида,

Сколько ты за Дадина

Получила, гнида?

На Рублевке даченька?

"Сам" – души не чает?

А за Надю Савченко

Сколько обещает?”

Скандальний священник "відзначився" жартом про удар по телевежі Харкова, українці відреагували

вівторок, 23 квітень 2024, 13:16

Відомий священник ПЦУ Олександр Дедюхін знову опинився у центрі скандалу – на цей раз він вирішив "пожартувати" про мешканців Харкова, які залишились без доступу до телебачення після того, як окупаційні війська Росії завдали удару по телевежі 22 квітня...

"Мы помним… С Днем Победы!": Найкращий ліцей Києва очолила директорка з сумнівною репутацією (фото)

вівторок, 23 квітень 2024, 12:43

Київськиц ліцей "Престиж" очолила прихильниця "руського міра". На претензії щодо директорки у відділі освіти належно не відреагували. Про це пишуть батьки учнів ліцею у соцмережах, передають Патріоти України. Промоніторивши соцмережі, батьки учнів ліце...