Не здолала важку хворобу: У Дніпрі повідомили про смерть відомої волонтерки (фото)

Без мами залишилося троє дітей.

Анна Яценко померла після тривалої хвороби. Фото:FacebookУ вівторок, 14 серпня, в місті Дніпро померла відомий волонтер і громадський діяч Анна Яценко. Про це повідомила подруга активістки Марта Туманова на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"У нас велике горе: ще одна яскрава зірка закінчила свій земний шлях і пішла за обрій... Нашої Ані більше немає з нами. Моліться за упокій душі", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Анна Яценко, мати трьох дітей, важко хворіла - у неї діагностували рак крові. Друзі волонтера організували збір коштів для лікування. На початку серпня Яценко перенесла операцію, але це не допомогло.

Жінка займалася збором коштів для лікування дітей, зокрема і з онкологічними захворюваннями, а також допомагала українським бійцям на Донбасі.

За попередньою інформацією, поховають Яценко в середу, 15 серпня, в місті Придніпровську.

Зливав ворогу позиції ЗСУ: Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави

четвер, 25 квітень 2024, 9:59

Настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП митрополита Арсенія, який поширював інформацію про розташування Сил оборони України, взяли під варту, передають Патріоти України. Дослівно: "За клопотанням прокурорів Донецької обласної прокуратури уродженцю Респуб...

"Секс веде до... тероризму": У Росії закликали боротися зі сферою інтимних послуг

четвер, 25 квітень 2024, 9:57

Член громадської ради при ГУ МВС РФ у Москві Юрій Шаркович стверджує, що понад 10% росіян зайняті у сфері інтимних послуг, передають Патріоти України. Як розповіли у Telegram-каналі SOTA, про це він заявив на форумі так званої «ліги безпечного інтернет...