Не здолала важку хворобу: У Дніпрі повідомили про смерть відомої волонтерки (фото)

Без мами залишилося троє дітей.

Анна Яценко померла після тривалої хвороби. Фото:FacebookУ вівторок, 14 серпня, в місті Дніпро померла відомий волонтер і громадський діяч Анна Яценко. Про це повідомила подруга активістки Марта Туманова на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

"У нас велике горе: ще одна яскрава зірка закінчила свій земний шлях і пішла за обрій... Нашої Ані більше немає з нами. Моліться за упокій душі", - йдеться в повідомленні.

Відомо, що Анна Яценко, мати трьох дітей, важко хворіла - у неї діагностували рак крові. Друзі волонтера організували збір коштів для лікування. На початку серпня Яценко перенесла операцію, але це не допомогло.

Жінка займалася збором коштів для лікування дітей, зокрема і з онкологічними захворюваннями, а також допомагала українським бійцям на Донбасі.

За попередньою інформацією, поховають Яценко в середу, 15 серпня, в місті Придніпровську.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...