Не зміг згвалтувати, то вбив: Відпочинок у Миргороді закінчився тюрмою для жителя Кременчука

Злочинець забрав у жертви гроші та золото і сховав тіло у колодязі теплотраси неподалік.

Спроби згвалтувати закінчилися вбивством. Фото: соцмережі.

У серпні 2018 року чоловік відпочивав на курорті у Миргородському районі. Там познайомився з 38-річною жінкою, з якою вони розпивали спиртні напої, передають Патріоти України із посиланням на сайт міста Кременчук.

Далі чоловік захотів інтиму, але через відмову насильно потягнув супутницю на зупинку транспорту. Намагання її зґвалтувати закінчилися нанесенням руками понад 20 ударів по голові жінки. Від цього вона померла.

Тож злочинець забрав у померлої гроші та золото і сховав тіло у колодязі теплотраси неподалік. Люк прикрив кришкою і зник. Тепер Прокуратура Полтавської області клопоче про довічне позбавлення волі.

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...

Безпрецедентний жест щодо іноземця: Зеленський нагородив орденом "За заслуги перед Україною" Алена Делона

четвер, 18 квітень 2024, 22:08

Президент України Володимир Зеленський нагородив легенду французького кіно Алена Делона орденом «За заслуги перед Україною». Про це повідомив посол України у Франції Вадим Омельченко у соцмережах, а також на французькому телебаченні, передають Патріоти...