Не зрозуміла гумору: Брежнєва відреагувала на спроби "Правого сектора" декомунізувати її прізвище

Віра і її команда підкреслено дистанціюються від політичних скандалів.

Віра Брежнєва. Фото: rbc.ua.

Представники співачки Віри Брежнєвої прокоментували пропозицію прес-секретаря "Правого сектора" Артема Скоропадського про декомунізацію прізвища артистки. Про це пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слід зазначити, що на "пропозицію", опубліковану в мережі в супроводі ланцюжка смайликів, в професійному оточенні артистки відреагували з усією серйозністю.

"Віра - посол доброї волі ООН, і ми не хочемо, щоб навіть в тегах її ім'я асоціювалося з війнами і конфліктами. Віра - це для всіх незалежно від національності, так що коментувати якісь навіть навколополітичні події для нас абсолютно неприпустимо - не хочеться бруднитися", - заявила прес-секретар Брежнєвої Анастасія Драпеко.

Вона пояснила, чому команда артистки підкреслено дистанціюється від політичних скандалів.

"Віра зустрічається з Кіану Рівзом на різних благодійних заходах, піднімає загальнолюдські програми проти ВІЛ/СНІДу, а вся ця мерзенна метушня зіграє тільки в мінус її репутації. А цю репутацію ми використовуємо в реально добрих справах", - пояснила Драпеко.

Втім, на наступний день після свого "історичного" поста прес-секретар "Правого сектора" фактично забрав свій жарт назад.

"Мені зараз подзвонили російські журналісти і на повному серйозі запропонували включення в ефір - "поговорити на тему декомунізації Віри Брежнєвої". Я вже боюся хоч щось в Facebook писати", - повідомив Артем Скоропадський.

Новий закон про мобілізацію: Що загрожує чоловікам, які не повідомлять ТЦК про зміну місця проживання

неділя, 28 квітень 2024, 7:59

Військовозобов'язаним українцям, які не повідомлять до ТЦК та СП про зміну місця проживання, може загрожувати адміністративна відповідальність та штрафні санкції. Йдеться про суму у розмірі близько 25 тисяч гривень. Про це у коментарі OBOZ.UA розповів ...

Шмигаль розповів, чи вистачить Україні коштів на всі соціальні платежі у 2024 і 2025 роках

неділя, 28 квітень 2024, 7:30

Україна у 2024 та 2025 роках зможе профінансувати в повному обсязі та вчасно всі соціальні витрати. Впевненість у цьому висловив прем'єр-міністр Денис Шмигаль. Він прокоментував це питання в ефірі телевізійного марафону "Єдині новини". Судячи з усього,...