Небезпечний обід: Шеф-кухар ресторану у Москві відкрив стрілянину проти незадоволеного клієнта

Постраждалого шпиталізували із забоями та переломом руки.

Ілюстрація:www.delish.com

Шеф-кухар ресторану японської кухні на Проспекті Миру у Москві вистрілив у відвідувача через невдоволення клієнта антисанітарією. Про це повідомило агентство міських новин Москва, зазначають Патріоти України.

За попередньою інформацією, шеф-кухар вивів незадоволеного відвідувача на вулицю. Там чоловік дістав пневматичний пістолет і почав стріляти. Потерпілий стрибнув на багажник, який належить нападнику іномарки, але впав.

Незадоволеного клієнта шпиталізували із забоями та переломом руки. Проти кухаря порушили кримінальну справу за статтею "Хуліганство". Чоловіка відпустили під підписку про невиїзд.

Змушена залишити сцену: Катерина Кухар вся в сльозах розповіла, що отримала серйозну травму

п’ятниця, 26 квітень 2024, 19:05

Українська артистка балету Катерина Кухар у сльозах розповіла, що дістала серйозну травму і не зможе закінчити тур, передає NV. Кухар звернулася до шанувальників у сторіс в Instagram і зізналася, що надірвала м’язи під час одного зі своїх виступів. ....

"Ми робимо все можливе": Українські футболісти отримають посилений захист на чемпіонаті Європи

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:57

Німецькі органи безпеки посилено охоронятимуть збірну України під час участі в чемпіонаті Європи з футболу, який пройде влітку в ФРН. Це підтвердила федеральна міністерка внутрішніх справ Німеччини Ненсі Фезер в інтерв'ю газеті Rheinische Post, пише DW...