"Небо сумує разом з людьми": У мережу виклали фото, як у Перечині зустріли загиблого бійця АТО

Як тільки машина з тілом Івана Бабича в'їхала в місто, почався проливний дощ

У Перечині зустрічають загиблого Героя. Фото: "Фейсбук".

Сьогодні до Перечина привезли тіло загиблого в АТО Івана Бабича. Світлини цього моменту оприлюднив у соцмережі громадський активіст Віталій Грегор, передають Патріоти України.

«Перечин зараз.. Везуть загиблого Героя Івана Бабича. Як тільки машина з його тілом в'їхала в місто почався проливний дощ», - прокоментував фотографії Грегор.

Нагадаємо, Іван Бабич був поранений поблизу Донецька в ніч з 8 на 9 червня. Після цього в стані коми був доставлений до лікарні у Дніпропетровськ, однак лікарі були безсилі врятувати життя Героя.

На Великдень Землю накриє сильна магнітна буря: Стало відомо, скільки триватиме

неділя, 5 травень 2024, 12:28

Геомагнітний шторм, який почався в останній день квітня, ще триває. Від 4 травня на Землі вирує чотирибальна магнітна буря, яка за К-індексом вважається середньою. Вже сьогодні, 5 травня, очікується магнітна буря потужністю у п’ять балів (за К-індексом...

Який час, такі і вітання: Українські пілоти показали креативну великодню листівку

неділя, 5 травень 2024, 11:56

Українські пілоти привітали співвітчизників зі святом Воскресіння Христового. Оригінальну листівку опублікувало командування армійської авіації Збройних сил України у Facebook, передають Патріоти України. На фото зображений військовий літака, у якому ...