Неймовірна краса: Японський Кіото перетворився на зимову казку (фото)

​Снігопади в цих краях - велика рідкість.

Снігопад в Кіото. Фото: Bored Panda.

Японський Кіото, який завоював славу одного з найкрасивіших і найяскравіших міст світу, перетворився у справжню зимову казку через рідкісний в цих краях сильний снігопад. Температура тут опустилася нижче нуля, після чого будинки, дерева і вулиці стали схожі на білосніжну країну чудес, пишуть Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Середня температура січня в Кіото дорівнює + 5 ° C і сніг жителі цього міста бачать вкрай рідко. Тому, коли це трапляється, японці намагаються не упустити можливості зробити приголомшливі і рідкісні знімки.

Золотий павільйон Кінкакудзі, район Гіон, який здавна є місцем проживання і роботи гейш, бамбуковий гай Арашіяма - добре відомі пам'ятки змінилися, ставши буквально невпізнанними.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....