Неймовірна краса: Майстер сноу-арту Саймон Бек створює унікальні снігові пейзажі (фото, відео)

Із настанням зими британський художник вже 10 років поспіль створює свої шедеври.

Останнє з творів Саймона Бека - величезний дракон. Фото: THE GUARDIAN.

Дивовижні малюнки на снігу створює 54-річний Саймон Бек (Simon Beck), який називає себе «першим в світі сніговим художником». Свої унікальні пейзажі британський майстер сноу-арту почав витоптувати для забави ще десять років тому, за цей час в його колекції набралося понад 200 робіт, а снігова творчість стало його основним заняттям. Про це дивовижне мистецтво розповідають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Англієць Саймон Бек, який називає себе «першим в світі і найвідомішим "сніговим" художником», не так давно створив новий витвір мистецтва - величезного снігового дракона, якого він «намалював», ґрасуючи сніг неподалік від Якутська в Сибіру. На створення таких картин йому потрібно від 5 до 10 (а то і більше) годин в день.

Бек створив цей малюнок для російського фільму під назвою «Дракони». Він має величезний досвід роботи зі снігом в сфері мистецтва і навіть встиг випустити книгу, де зібрані самі приголомшливі його твори. У Саймона є збірка робіт «Сніжне мистецтво», в якузібрано близько 200 ілюстрацій автора.

Щозими майстер сноу-арту створює близько 30 малюнків. Площа деяких снігових картин становить 100 кв. метрів.

Залежно від розміру і складності задуманого сюжету на одну роботу витрачається від 10 годин до двох діб, за цей час Саймон проходить близько 40 кілометрів.

Все почалося в 1974 році, коли Саймон Бек виграв британський Чемпіонат зі спортивного орієнтування. Він провів велику частину свого дорослого життя, працюючи в якості позаштатного картографа.

А сама ідея створення картин на снігу прийшла в голову британцеві в Альпах, він шукав способи лікування суглобів і знайшов такий оригінальний вихід, поєднавши корисне з приємним.

Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...