Невже випадково саме зараз посилився лемент про мистецтво "внє палітікі"?​ Російська пропаганда змінює пріоритети - журналістка

Кремлівська пропаганда концентрує зусилля на створенні культурного та розважального контенту більшою мірою, ніж на створенні політичних текстів і відео.

Ілюстрація:24 Канал

"На дискусії "Майбутнє українських медіа" в Українському інституті майбутнього Володимир Головко звернув увагу, що вже близько року аналітики фіксують, як російська пропаганда концентрує зусилля на створенні культурного та розважального контенту – книжки для дітей, комедії, мелодрами, дитяче кіно та мультики, художня література – більшою мірою, ніж на створенні політичних текстів і відео." Про це пише журналістка Ольга Лень у своєму Fаcebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

І от сьогодні читаю такий пасаж в інтерв'ю посланиці "руского міра" Катерини Сергацковой щодо заборони в'їзду в Україну співака Дельфіна через його гастролі в Криму: "Я не считаю, что сообщать об этом правонарушении плохо. Я сама прекрасно знаю, насколько важно, чтобы наши службы знали, на кого обратить внимание. Хотя я не считаю, что артисты представляют опасность – тем более такие, как Дельфин. Но окей, это дело вкуса".

Тобто ця російська журналістка намагається переконати, що дотримання законів артистами – це "дело вкуса". Дуже цікаве розуміння закону. І цікава спроба представити ситуацію таким чином, ніби мистецтво в РФ поза політикою та ідеологією, ніби воно не має жодного стосунку до пропаганди і просування цінностей російського імперства. Хоч це абсолютна неправда. Якраз державне управління мистецтвом у Росії повною мірою успадкували від СРСР.

Але ще цікавіше, як синхронно змінюються пріоритети в російської пропагандиської машини і таких нібито "незалежних" журналістів як Сергацкова.

А ви вважаєте, що випадково саме зараз загострилися дискусії про припустимість гастролей російських артистів, про мову розважальних телепрограм, про трансляцію російських кіно і телефільмів, обмеження книжкової продукції з Росії? І що раптом посилився лемент "корисних ідіотів" про мистецтво "внє палітікі"?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Обстріли. Влада. Безпека

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:58

Влада виявилася неготовою до нинішніх інтенсивних обстрілів. Гроші було освоєно не для ефективного забезпечення оборони. Наближається криза. Новий обстріл. І кожного разу – інший малюнок атаки. Одна мета: знищити Україну. І збудувати світ, де людожери ...

Повернувся з України "у відпустку": У "Крокус Сіті Холі" вбили полковника ГРУ

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:00

Полковник ГРУ Тимур Мясников, який нещодавно повернувся з війни Росії проти України, помер від поранень, отриманих внаслідок стрілянини у підмосковному концертному залі Крокус Сіті Хол. Про це повідомляє видання "Медиазона", передають Патріоти України....