Неймовірна швидкість і чіткість: Мережу підірвало відео з найдовшою української скоромовкою

За п'ять хвилин дівчина вимовила більше 70 українських скоромовок.

Телеведуча здивувала небувалою швидкістю і чіткістю. Фото: youtube.

Журналіст Михайло Ганницький опублікував забавний ролик з найдовшою української скоромовкою. Відповідним відео він поділився на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Слід зазначити, що відео містить 688 слів і увібрало в себе більше 70 українських скоромовок.

У ролику, який знято у форматі випуску програми новин, ведуча з серйозним обличчям вимовляє одну за одною скоромовки. І так триває майже 5 хвилин.

Відзначимо, що дівчина вимовляє скоромовки чітко, витримуючи паузи і логічні наголоси, артистично і в той же час швидко.

Скоромовка - коротка, синтаксично правильна фраза на будь-якій мові зі штучно ускладненою артикуляцією. Скоромовки містять близькі за звучанням, але різні фонеми (наприклад, c і ш) і складні для вимови поєднання фонем. Найчастіше містять алітерації і рими. Використовуються для тренування дикції і вимови.

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...