Нехай російська армія залишить Україну, а ми самі розберемося: Бійці АТО відповіли Невзорову на пропозицію по Донбасу

Воїни АТО зможуть самостійно провести деокупацію української території, і допомоги росіян у цьому не потребують.

Бійці АТО здатні самостійно провести деокупацію української території. Ілюстрація:http://bug.org.ua/

Російській армії слід просто покинути окуповані території України, а після цього воїни АТО зможуть самостійно розібратися з кримінальними елементами. Таку думку в інтерв'ю Обозревателю висловив заступник командира "Грузинського національного легіону" Шота Кеделашвілі, передають Патріоти України.

"Я думаю, що краще б російська армія просто залишила цю територію України, а ми самі розберемося, хто терорист, сепаратист або бандит. Бійці зможуть доглядати за територією України, так само як і в інших областях. Так що в допомоги росіян ми не потребуємо ", - відрізав Кеделашвілі.

Як повідомлялося раніше, російський публіцист Олександр Невзоров звернувся до армії РФ із закликом об'єднатися з силами АТО для виходу з глухого кута на Донбасі.

Бронювання від мобілізації подовжено для ще однієї категорії військовозобов'язаних: Що варто знати

понеділок, 6 травень 2024, 13:22

Кабінет міністрів подовжив на місяць термін дії відстрочки від призову для працівників "Укрзалізниці". Про це йдеться в постанові уряду № 492 від 3 травня "Деякі питання бронювання військовозобов’язаних працівників залізничного транспорту", передають ...

Кабмін внесе зміни в правила перетину кордону через новий закон про мобілізацію: Кого зачепить

понеділок, 6 травень 2024, 12:50

У зв'язку з новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня 2024 року, Кабінет міністрів внесе зміни до правил перетину кордону. Зокрема, вони стосуватимуться осіб, які мають право на відстрочку. Про це 6 травня повідомив речник...