"Нехорошие люди заняли мой город, это было крайне неприятно": АТО-шник з Донецька пояснив, чому воює на Донбасі (відео)

Боєць до війни займався будівництвом. З жовтня 2014 пішов добровольцем в батальйон "Торнадо", а потім вступив до лав ЗСУ.

Боєць ЗСУ з позивним "Кашель". Фото:скрін відео

Житель Донецька, боєць 54-ої бригади пояснив прості причини, що спонукали його стати на захист Батьківщини. Про це він розповів виданню Інформатор, зазначають Патріоти України.

"Эти нехорошие люди заняли мой город, мне это было крайне неприятно", - каже боєць 54-ї окремої механізованої бригади, з позивним "Кашель".

Він родом з Донецька, до війни займався будівництвом. З жовтня 2014 пішов добровольцем в батальйон "Торнадо", а потім вступив до лав ЗСУ.

"Все мои родные уже выехали к тому времени, через них меня достать не могли, поэтому пошел воевать", - розповідає "Кашель".

Завищені платіжки за світло: Українцям пояснили, чому в квитанціях можуть з’являтися "фантастичні" показники

понеділок, 6 травень 2024, 14:44

Українці часто дивуються цифрам, які з'являються в платіжках за електрику: начебто користувалися електроприладами як завжди, а платити вимагають набагато більше. Енергетики зазвичай все пояснюють неуважністю споживачів, які приймають "пропоновану плату...

Усі захворювання розбиті на групи: У Міноборони пояснили, як тепер будуть визначати придатність військовозобов’язаних

понеділок, 6 травень 2024, 14:22

Відповідно нових змін до наказу щодо ВЛК при визначенні придатності чи непридатності військовозобов'язаного буде враховуватись не тільки його хвороби, але і порушення функцій організму, до яких призвели ці захворювання, передають Патріоти України. Про ...