Нема наказу: Боєць АТО пояснив, чому українські військові не знищують ватажків терористів у "республіках"

Їх не вбивають, тому що невідомо, хто потім їх замінить, сказав він.

Ілюстрація:ukr.media

Боєць АТО, снайпер Центру спецоперацій, пояснив, чому українські військові не вбивають ватажків самопроголошених ДНР і ЛНР на окупованому Донбасі. Про це він розповів в інтерв'ю ZN, передають Патріоти України.

За його словами, на бік противника ходила розвідка. "Ни для кого не секрет, что в самом Донецке и Луганске живут наши воины и ведут там подрывную деятельность. Наших спецов там много", - зазначив також боєць.

Він пояснив, чому українські фахівці не знищують точково командирів бойовиків.

"Я у них об этом тоже спрашивал. Говорю: "Раз вы такие крутые, чего ж вы не пристрелите этого Гиви ущербного или этого маленького ушлепка Моторолу?" Они говорят: "Нет приказа". А потом мне один грамотный человек сказал, что их не убивают, потому что еще неизвестно, кто потом их заменит".

Сейчас эти клоуны формируют отряды из таких же клоунов, как они сами, а под серьезных людей могут сформироваться отряды из более серьезных боевиков, воевать с которыми нам станет гораздо сложнее", - розповів снайпер.

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...